Leer ons beter kennen op de Open dag (18 november)

Jurgen Persijn

Ben je professioneel actief, maar wil je je verder blijven ontwikkelen binnen het grafische vakgebied? Of wil je juist een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen?

Het Plantin Instituut voor Typografie biedt een tweejarige posthogeschoolopleiding aan voor professionals, met colleges op zaterdag. De onderwerpen variëren van prepress tot industrieel binden en van artistieke druktechnieken tot web design. Alle colleges kunnen ook apart gevolgd worden als korte module.

Het practicum Boekontwerp organiseren we op vrijdag. Je leert er verschillende methodes onderzoeken om tot een goed navigeerbaar en prettig leesbaar boek te komen. Het practicum Type design, gegeven op woensdag, is uniek in zijn soort en trekt een internationaal publiek van letterontwerpers aan.

Op zaterdag 18 november 2023 houden we onze volgende Open Dag, en dit is hét moment om je te informeren over de Expert classes. Je kunt het lesmateriaal inzien en het afstudeerwerk van de practica.

We doen twee infosessies, om 13 uur en om 15 uur. Je kan ook aan de sessies deelnemen via Zoom. Na afloop (of vooraf) kan je het museum bezoeken.

Enthousiast geworden? Schrijf je in met een mailtje naar plantin.instituut[at]antwerpen.be en we maken met jou een afspraak.

Past deze datum niet voor jou? We maken graag een afspraak voor een sessie een-op-een, ter plekke of via Zoom. Contacteer ons.