Start 2018 met een boekontwerp voor een bekende auteur

LeenHuet_VeroniqueLambert

De Expert class Book design pakt uit met
auteurs Leen Huet en Véronique Lambert

We bieden je nu de kans om het nieuwe jaar van start te gaan met een boekontwerp voor Leen Huet en Véronique Lambert. Deze auteurs komen in de opleiding hun teksten voorstellen en jij verzorgt de cover en het binnenwerk voor hun nieuwste uitgave. Boektypograaf Antoon De Vylder leidt de Expert class Book design. Hij wordt bijgestaan door Paul Verrept, boektypograaf, ontwerper en illustrator.

Geschiedenis bij de mensen brengen is de passie van Véronique Lambert (1966). Zij studeerde geschiedenis aan de Universiteit Gent, waar ze in 2001 de titel van doctor in de geschiedenis (specialisatie Middeleeuwse Geschiedenis) behaalde. Ze behaalde in 2007 ook het diploma Master in Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen.

Véronique Lambert werkte als redacteur, gastprofessor, erfgoedbeleidscoördinator, conservator en wetenschappelijk medewerker. Haar publicaties omhelzen diverse terreinen zoals nationale identiteiten, geschiedschrijving en diplomatie in de middeleeuwen, de graven van Vlaanderen en Boulogne, … Sinds 2015 spitst ze zich toe op historisch onderzoek, publicaties, cultuurprojecten en communicatie.

Leen Huet (Hoogstraten, 1966) is auteur van romans, literaire non-fictie en essays. Ze studeerde Kunstgeschiedenis en Wijsbegeerte (KULeuven). Ze publiceerde bijdragen in De Standaard, Knack en De Morgen (columns Oud papier en Rafels). Kunst en literatuur zijn haar belangrijkste thema’s en inspiratiebronnen.

Leen Huet benadert haar onderwerpen vaak vanuit een historisch perspectief. Het verleden dat zij daarbij oproept is altijd levendig en kleurrijk, niet het minst door haar zwierige stijl en aandacht voor details.

Grijp je kans om nog in te schrijven en start het jaar met een boekontwerp.
Inschrijven.

Download hier onze flyer.