Plantinia

Heb je een bijzonder warm hart voor typografie, dan kan je voor een kle­ine bijdrage lid worden van de vriendenvereniging. Als PlantinGezel of PlantinGenoot geni­e­t je van enkele uit­zon­der­lijke voor­de­len.

PlantinGezel 30 euro/jaar

Je krijgt een uitnodiging voor de jaarlijkse activiteiten van het Plantin Instituut voor Typografie: de nieuwjaarsreceptie, de academische zitting en de thematische bijkomende activiteiten. Verder ontvang je de bibliofiele en genummerde uitgave van de academische zitting en kan je voor het lopende kalenderjaar gratis ontlenen uit de rijke collectie van de ‘Bibliotheek Louis Van den Eede’.

PlantinGenoot 200 euro/jaar

Je krijgt dezelfde voordelen als een PlantinGezel vermeerderd met een korting van 20% op de betalende activiteiten en 10% op de opleidingsmodules. Je krijgt ook het lidmaatschap van de Vriendenkring van het Museum Plantin-Moretus voor het kalenderjaar aangeboden. Dit lidmaatschap geeft je recht op gratis toegang tot de permanente collectie van het museum, op een reductietarief voor de tijdelijke tentoonstellingen, en op gratis toegang in alle stedelijke musea van Antwerpen (MAS, Rubenshuis, Middelheim, museum Vleeshuis,…). Ook geniet je een korting van en 15% in de museumwinkel en op alle publicaties van het museum.
Nieuw! U mag één collegedag van de Expert class Typografie en Vormgeving mee volgen, volledig gratis. Maak een keuze uit het collegerooster van 2017. U dient enkel vooraf in te schrijven bij het secretariaat. Neem daarvoor met ons contact op.

U betaalt uw bijdrage op volgend rekeningnummer: BE10 8449 0095 3104, RABOBE22.

Uiteraard is ook elk ander bedrag om onze werking te bestendigen erg welkom. Giften voor het Plantin Instituut voor Typografie / Plantin Genootschap kunnen fiscaal aftrekbaar zijn vanaf 40 euro door ze over te schrijven naar de vzw Antwerpen Kunstenstad, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen, op rekening IBAN BE14 7350 3595 7783 met vermelding ‘Gift Plantin Instituut voor Typografie’.