Leer ons (beter) kennen op de Open dag

Ben je professioneel actief, maar wil je je verder blijven ontwikkelen binnen het grafische vakgebied? Of specialiseren? Of wil je juist een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen?

Het Plantin Instituut voor Typografie biedt een tweejarige posthogeschoolopleiding aan voor professionals, met colleges op zaterdag. De onderwerpen variëren van prepress tot digitaal drukken en van app design tot de geschiedenis van de drukletter. Het practicum Type design is uniek in zijn soort en trekt een internationaal publiek van letterontwerpers aan. In onze Summer school leer je kritisch naar typografie te kijken.

Op zaterdag 27 april 2019 vindt de open dag van het Instituut plaats en dit is hét moment om je te informeren over het opleidingsaanbod. Er zijn docenten en alumni aanwezig om antwoord te geven op al je prangende vragen, je kunt het lesmateriaal inzien en het is mogelijk om een proefles te volgen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Welkom vanaf 10 uur.
11 uur – algemene informatiesessie
12 uur – proefles door Dr. Frank E. Blokland
13 uur – herhaling van de algemene informatiesessie

Enthousiast geworden? Schrijf je in met een mailtje naar plantin.instituut[at]antwerpen.be en ontvang een gratis toegangsticket om na afloop het Museum Plantin-Moretus te bezoeken.


Terug naar nieuwsbrief april