Doe mee met internationale poster-wedstrijd in Antwerpen

Twee jonge ontwerpers, afgestudeerd aan Sint Lucas Antwerpen, willen een nieuw initiatief lanceren: het Antwerp Poster Festival. Van 9 tot 17 maart 2019 zal het publiek kunnen kennismaken met de mooiste posters internationaal. Tom Siepermann en Dennis Janssens, werkzaam bij de grafische design studio ssnn in Antwerpen willen tegelijk ook Antwerpen op kaart zetten als creatief centrum. Ze kozen een hippe plek uit voor de expo, nl. de gerenoveerde industriële site van PAKT Antwerpen, elke week te bewonderen in het VRT-programma ‘Over eten’.

Deelnemen aan de posterwedstrijd is makkelijk. Je hoeft enkel een pdf te sturen van je poster. Per ontwerper zijn drie inzendingen toegelaten, maar het dienen ontwerpen van 2018 te zijn. Voor de technische vereisten verwijzen we naar de website.

Een internationale jury zal de inzendingen beoordelen en de beste posters worden in het PAKT tentoongesteld. In de jury o.a. Tom Hautekiet en Nana Esi & Sophie Keij van Atelier Brenda. Voor de winnaars is er ook een pakket fonts.

Let op: de deadline voor je inzendingen is 14 december!

Meer info: apf.design


Terug naar nieuwsbrief november